Dag 4 (26 september)
Door: rtbg
Blijf op de hoogte en volg Richard
26 September 2010 | Laos, Vientiane
Voor vandaag staat er een fietstocht op het programma, alleen gaat die al om 08:00 uur beginnen. De helft van de groep besluit niet mee te gaan, de andere helft wel. Ik, zoals altijd eigenwijs, besluit er zelf op de fiets op uit te trekken. Ik ga eerst even lekker relaxen op mijn veranda en dit verslag maken en daarna stap ik op de fiets richting Luang Nam Tha. Dan kan ik de omgeving in mijn eigen tempo verkennen en een internet café opzoeken.
Verder zal er vandaag weinig meer gebeuren dan te genieten van de mooie omgeving en stilte rond The Boatlanding. Ook vanavond blijven we hier met z'n allen op het Guest House eten.
Deze rustdag komt goed uit, want die eerste dagen hakten er aardig in en morgen vertrekken we voor een driedaagse hike naar de bergvolkeren. Alleen de eerste dag is al 8 uur lopen over drie bergen heen en waarbij we van 400 naar zo'n 1.100 meter stijgen. Ook is er in het eerste dorp waar we komen geen water, licht én sanitair... Wel kunnen we ons één uur voor we het dorp bereiken wassen in de rivier die we tegenkomen.
Hoe dat afloopt horen jullie over een dag of vier, vijf, zes...
26 September 2010 - 09:03
Ramaka:
Ooooooh, wat GAAF om ook je foto's erbij te zien!! Wat een rare klamboe was t uiteindelijk dan, jammer dat we dat niet gezien hebben toen we 'm kochten, maar je hebt 't super slim opgelost zie ik. En je accommodatie ziet er ook top uit. De komende drie dagen zal dat even anders worden... Sterkte, succes, maar vooral ook heel erg veel plezier gewenst tijdens je wandeltochten. Zal pittig zijn met die vochtigheid en hoogteverschil, maar wel zeer uniek. Geniet ervan lieverd!
XXX
Enne thanks nog Esmeralda, jullie veel succes gewenst in Alkmaar! -
26 September 2010 - 18:20
El:
Heerlijk om jouw reisverslagen te lezen.
Inderdaad zeer beeldend!
Je zou een boek kunnen schrijven...
Geweldig om zo iets mee te mogen maken!
26 September 2010 - 20:04
Hennie Rebel:
He Richard,
Zag vandaag voor het eerst je verslag en de foto's, lijkt me een hartstikke mooie reis ben nieuwsgierig naar de rest. Geniet ervan!!!! -
26 September 2010 - 23:35
Batseba:
Hi Rich,
Het is nu 1:07 en slapen lukt niet echt dus vandaar dit berichtje..langs deze weg is het heel gaaf dat ik mee kan reizen met je! Je komische uitdrukkingen kip en Mac en afvallen maar bovenal het deco materiaal lag ik ff dubbel! Je klamboe kun je als je "mooiste" vakantie foto opsturen?(grapje)
De ligging ziet er goed uit en mooie foto's
Heel veel succes de komende 3 dagen en ik kijk weer naar je volgende verslag uit!
Groetjes!!
27 September 2010 - 12:59
Marjo:
Ik sluit me aan bij de rest en verheug me nu al op het volgende verslag.
Leuk geschreven met een flinke dosis humor
Geniet er nog van miljonair want eenmaal terug in nederland wordt het toch wel weer wennen met die euro.