The End - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Richard - WaarBenJij.nu The End - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Richard - WaarBenJij.nu

The End

Door: rtbg

Blijf op de hoogte en volg Richard

23 Oktober 2010 | Nederland, Amsterdam

Weer thuis.

Vrijdagochtend even na half elf landden we op Schiphol. Als ik het vliegtuig via een trap had kunnen verlaten, in plaats van via zo'n 'slurf', dan had ik onderaan de trap even de Nederlandse bodem gekust. Blij dat ik na 25 uur reizen weer terug ben in dit kleine (koude) landje.

Volgens mij is hier niet zo heel veel veranderd in de tijd dat ik weg was. Ik daarentegen wel. Deze vakantie heeft zo ongelovelijk veel indrukken bij me achtergelaten, waar ik nog zeer lange tijd met veel plezier aan terug zal denken.

Met name aan het leven van de bergvolkeren in het noorden van Laos. Zo ontzettend primitief. Ook al hebben wij hier (in onze ogen) 'alles' en zij daar (in onze ogen) helemaal 'niets', je zou je volgens mij kunnen afvragen wie er 'rijker' is...

Daarnaast waren er, zoals jullie hebben gelezen, nog zéér vele andere hoogtepunten. Binnenkort kunnen jullie ze allemaal nog een keer mee beleven in de twee of drie fotoboeken die in een zeer beperkte oplage (1 exemplaar) gaan verschijnen.

Wel wil ik op de valreep nog iedereen bedanken voor het willen lezen van mijn (lange) verhalen en voor de reacties die jullie hebben gegeven...

Richard!