Even tussendoor II - Reisverslag uit Pakxe, Laos van Richard - WaarBenJij.nu Even tussendoor II - Reisverslag uit Pakxe, Laos van Richard - WaarBenJij.nu

Even tussendoor II

Door: rtbg

Blijf op de hoogte en volg Richard

15 Oktober 2010 | Laos, Pakxe

De laatste week is ingegaan.
Of je wilt of niet begin je toch langzaam weer aan Nederland te denken,
niet dat ik persé al naar huis wil, in tegendeel.
Want wat je allemaal meemaakt in zo'n land als Laos, is eigenlijk met geen pen goed te beschrijven. Dat moet je gewoon zelf ervaren.

Thuis heb ik niét echt gemist, het werk heb ik écht niet gemist.
Natuurlijk denk je met enige regelmaat aan familie, vrienden én collega's.
Maar die heb ik volgens mij allemaal aardig op de hoogte gehouden (en zij mij).

Het hoofdkantoor zorgt er daarom zelf wel voor dat er aan hun gedacht wordt...

Een werktelefoon, waar privé mee gebeld mag worden, neem je natuurlijk mee op vakantie. Hier kan je het thuisfront mee op de hoogte houden van alles dat er gebeurd.
Zo'n telefoon is zeker erg handig voor noodgevallen, zowel als er in Nederland als in Laos iets gebeurd. Je weet maar nooit...

Wie bedenkt er dan in boeddha´s naam dat je makkelijk midden in je vakantie een telefoon kan laten afsluiten???
Zoals áltijd weer een geval van niet kunnen of willen (logisch) nadenken.
Prutsers!

Als het goed is, is de 'slogan' op het werk inmiddels veranderd naar: Liefde voor Lezen,
volgens mij kunnen we beter terug naar de vorige slogan: Typisch … (de drie letters mag je zelf inullen)

....

• 15 Oktober 2010 - 14:09

Andrea:

Ik kan me voorstellen dat je nog niet terug wil als je zoveel beleeft, maar ik vermoed dat Ramaka daar heel anders over denkt.
    Gelukkig is het nog maar kort dat je zonder telefoon zit, maar het is wel heel vervelend. Misschien kan je ergens een prepaid telefoontje kopen? Dan ben je in ieder geval voor noodgevallen bereikbaar. Of zoals vroeger met een telefoonkaart in een cel bellen. Weet niet of dat daar ook kan.
    Andrea

• 16 Oktober 2010 - 12:20

Ramaka:

Je hebt groot gelijk... sinds een paar uurtjes is Nederland voor mij dus weer 'de harde werkelijkheid' en ik kan je vertellen: het is weer genieten geblazen. ;) Net met dikke kleding aan door de regen naar AH geweest en dan gaan de gedachten terug naar wuifende palmbomen, 30 graden en strakblauwe luchten...

Maare, heb je niet tenmiste één hele goede reden om terug te keren meneertje Rietbergen?!?! Want dat mis ik in bovenstaande verhaal tssss. ;)